Ayzeze: מכשיר זה אינו תחליף לייעוץ רפואי מקצועי, אבחון או טיפול. יש להיתייעץ עם גורם רפואי מוסמך לפני השימוש במקרה של ספק. המוכר/מפיץ אינו אחראי לכל נזק הנובע משימוש לרעה, שינוי לא מורשה או שימוש מעבר לאינדיקציות המוצהרות.
-----
מדדי מוצר חומר גלם לתעשייה : שמן פרילה בכבישה קרה (שמן פרילה CP) שמן בלתי מזוקק כולל : שמן זרעי פרילה אוקימואידס מספר CAS 90082-61-4 מספר EINECS 290-151-0 השמן מתקבל מפירות הצמח השנתי עשיר השמן פרילה פרוטסנס. בית הגידול הטבעי שלו נמצא בכל דרום אסיה, וכיום הוא מגודל ברחבי העולם. (באקלים סובטרופי). השמן מהווה עד 50% מתכולת הפרי (בזן בעל העלים הירוקים). אנו מציעים שמן לא מזוקק בכבישה קרה. פעולה. אחד מהפחות מוערכים, או אולי טוב יותר, הלא מוכרים (לפחות בארצנו) שמנים צמחיים. יש לו ריכוז גבוה מאוד של חומצות שומן בלתי רוויות (כולל חומצה אלפא-לינולנית ואומגה 3), ומכיל גם כמויות משמעותיות של פלבנואידים, חומצה רוזמרינית ותרכובות פנוליות נוספות. לכל התרכובות הללו יש השפעה מועילה על העור, יש להן תכונות נוגדות חמצון ואנטיספטיות חזקות, הן מחזקות את דפנות כלי הדם, מעכבות את גדילת החיידקים האחראים לאקנה.. התרכובות הכלולות בשמן פועלות כזרז טבעי, וממריצות את ייצורם של אנזימים רבים בעור, מה שמתורגם לגמישותו ומוצקותו.. שמן פרילה נלחם בהפרעות במטבוליזם השומן הקשורות לחסר בחומצות שומן בלתי רוויות, מעכב שינויים ניווניים וקרטיניזציה של בלוטות החלב.. לבסוף, אי אפשר שלא להזכיר את תכונותיו הרפואיות האופייניות.: שמן פרילה מרגיע אקזמה אטופית ומזרז ריפוי פצעים. כל התכונות הללו של השמן מייעדות אותו ליישומים קוסמטיים עבור סוגי עור רבים, מעור יבש ואטופי, דרך עור בוגר, ועד עור הסובל מאקנה.. ואם זה לא מספיק... השמן עושה אפקט נפלא על השיער (קצוות מפוצלים) וגירויים, וכן על הקרקפת (נגעים פסוריאטיים). להשתמש. ריכוז מומלץ בפורמולות קוסמטיות 5-99%. לשימוש בפורמולות קוסמטיות לעור, לקרקפת, לשיער ולציפורניים. אחסון. השמן אינו מושפע מטמפרטורת החדר, חשוב להימנע מחשיפה ישירה לקרני UV.. מידע על מקור. שמן בכבישה קרה, ארוז גרמניה/פולין